Новини | Новини за листопад 2023 року:
"Не мовчи! Булінг - це насильство"
"Не мовчи! Булінг - це насильство"
Булінг – важлива тема, яка вимагає уваги суспільства. В рамках акції "16 днів проти насильства" діти дізналися, що таке булінг, які його види існують, і як можна його зупинити. Вони також навчилися розпізнавати ознаки булінгу та як діяти, якщо вони стали його жертвою або свідком. Заходи були проведені у формі інтерактивних ігор.
14:48 28.11.2023 +фото 41
Докладніше

Акції “Незабудка пам'яті”
Акції “Незабудка пам'яті”
До Дня вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років учні доєдналися до Акції “Незабудка пам'яті”. Сьогодні діти виготовляли квітку-символ пам'яті Голодомору 1932-1933 р. р. Ця квітка нагадує всім українцям, що ми не маємо права забути мільйони жертв Голодомору.
13:09 24.11.2023 +фото 48
Докладніше

«Україна – територія гідності і свободи»
«Україна – територія гідності і свободи»
В читальному залі бібліотеки ліцею відбулися патріотичні читання. Головним меседжем читань стала думка про те, що Революція Гідності залишила глибокий, визначальний і незабутній слід у новітній історії України, ця її сторінка написана «не чорнилом, а кров’ю».
13:15 22.11.2023 +фото 44
Докладніше

 "Я мрію жити в вільній Україні"
"Я мрію жити в вільній Україні"
Діє виставка малюнків з нагоди Дня Гідності та Свободи. Творчість дітей дає змогу побачити, що знає молоде покоління про про сучасні події. Юні художники щиро та безпосередньо передали на папері своє бачення. Дитячі твори, окрім мистецького складника, цінні ще й тим, що випромінюють оптимізм і віру в перемогу добра.
12:58 22.11.2023 +фото 41
Докладніше

День Гідності та Свободи
День Гідності та Свободи
21 листопада ми відзначали День Гідності та Свободи - це одна із найважливіших для нас дат, тим паче просто зараз, коли ми мужньо протистоїмо ворогу.
11:34 22.11.2023 +фото 51
Докладніше

Вітаємо!
Вітаємо!
З блискучою перемогою! Бажаємо феєрії яскравих вражень, позитивних емоцій і справжньої гордості душі.
10:54 22.11.2023 40
Докладніше

Вітаємо юних знавців української мови!
Вітаємо юних знавців української мови!
У нашому ліцеї був проведений І шкільний етап ХХIV Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика
08:28 22.11.2023 +фото 40
Докладніше

Книжкова виставка «Психологія для усіх»
Здавалося б, у сучасному світі, де інформація є найважливішим глобальним ресурсом, не повинно виникати проблем із одержанням тих чи інших знань.
11:53 21.11.2023 +фото 43
Докладніше

Крила - свободи
Крила - свободи
21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина. З нагоди свята стартувала акція "Крила свободи", де усі бажаючі можуть зробити фото.
08:36 21.11.2023 +фото 40
Докладніше

"Гідність та свобода - це символ наших військових"
"Гідність та свобода - це символ наших військових"
Щодня, щогодини завдяки нашим ГЕРОЯМ і ГЕРОЇНЯМ Україна виборює право бути суверенною, цілісною державою. У 7 - 8 класах ліцею, проведено вікторину "Гідність та свобода - це символ наших військових" - про сучасність та її реалії. Змагання були дружніми та веселими всі команди показали чудові знання сучасної історії та креативне мислення, щодо творчих завдань. Ми не можемо забувати, про те що було і те що відбувається у нашій державі. Тож молімося за наших мужніх захисників і просімо в Бога одного: аби вони живими й здоровими та якнайшвидше повернулися додому, до своїх матерів, дружин і дітей.
08:34 21.11.2023 +фото 42
Докладніше

"Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення"
17 листопада, відбулася зустріч з ювенальною поліцейською Юлією ПАСІЧНИК, яка розповіла 9-класникам про шкідливість вживання тютюнових виробів, електронних цигарок та вейпів, ознайомила із Кодексом України про адміністративні правопорушення та Законом України "Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення". Учасникам освітнього процесу було цікаво, пізнавально, також у ході розмови виникали запитання, на які гостя радо відповідала.
08:55 20.11.2023 +фото 41
Докладніше

Вітаємо переможців ІІ етапу у ХХІV Міжнародному конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика
Вітаємо переможців ІІ етапу у ХХІV Міжнародному конкурсі знавців української мови імені Петра Яцика
Бажаємо продовжувати в тому ж дусі, бажаємо не зупинятися на цьому і з кожним разом добиватися своєї перемоги ще швидше і впевненіше. Удачі, завзяття та наполегливості. І нехай завжди сил додає підтримка близьких і їх любов.
15:22 17.11.2023 43
Докладніше

Тиждень психологічних знань
Тиждень психологічних знань
З 13 по 17 листопада у нашому ліцеї пройшов тиждень психологічних знань
15:14 17.11.2023 +фото 40
Докладніше

«Здоровий спосіб життя»
«Здоровий спосіб життя»
Здобувачі освіти працювали над проєктом «Здоровий спосіб життя» виготовляючи лепбуки. Лепбук - сучасний спосіб організації освітньої діяльності з молодшими школярами. Це гра, творчість, пізнання та дослідження. Будьмо здоровими та активними разом!
09:38 17.11.2023 +фото 39
Докладніше

Стань помітним на дорозі
Стань помітним на дорозі
Ювенальна поліцейська Юлія ПАСІЧНИК, провела для дітей акцію «Стань помітним на дорозі», де поспілкувалися з малечею щодо неухильного дотримання Правил дорожнього руху, акцентувала увагу на тому, наскільки важливо пішоходам бути помітними у темряві. Щоб водії в темну пору доби бачили їх здалеку, слід використовувати на одязі та шкільних портфелях флікери – світловідбиваючі елементи. Поліцейська роздала діткам світловідбиваючі елементи, що допоможуть їм стати помітними на дорозі.
11:11 13.11.2023 +фото 88
Докладніше

Країна ввічливості
Країна ввічливості
Жовтий колір пробуджує жагу до знань. Стимулює прагнення пізнавати, вивчати, пізнавати щось нове. Спонукає кудись йти, їхати вирушати в подорож. Цей колір допомагає концентрувати увагу і здатність запам'ятовувати. Творчим людям жовтий колір дарує натхнення.
07:53 13.11.2023 +фото 42
Докладніше

Дружба - це маленька планета
Дружба - це маленька планета
Фіолетовий - колір, який час від часу стає модним, а для когось завжди улюбленим. Психологи і мистецтвознавці вважають, що цей колір полюбляють романтики і натури творчі. Не дивно, адже фіолетовий чи ніжний бузковий нагадує нам призахідні небеса і ніжні квіти: фіалки, бузок, люпин та багато інших. Фіолетовий - часто символ ночі й містики, таємничості та незбагненності. Це - колір, який гармонізує і вирівнює протилежності.
08:31 10.11.2023 +фото 99
Докладніше

Посміхнись життю
Посміхнись життю
Червоний-колір, можливо, перший помічений людиною колір Асоціюється з сонцем, вогнем, кров'ю. Червоний колір — це сила і лють Марса, це війна і любов. Червоний надає впевненості, заряджає енергією, позбавляє від туги і негативних емоцій, викликає відчуття тепла і має зігріваючу дію. Колір звертає увагу на основне, підкреслює головне.
08:27 09.11.2023 +фото 98
Докладніше

Добро починається з тебе
Добро починається з тебе
Зелений – природний, заспокійливий і розслабляючий колір, символізує твердість і стійкість. Відповідає меланхолійному темпераменту. Зелений має властивість зцілювати, він також нормалізує високий тиск. Люди, які вибирають зелений, чітко і раціонально визначають свій життєвий шлях.
08:37 08.11.2023 +фото 97
Докладніше

Чудової осінньої пори в Дубенський ліцей 2 завітали майбутні першокласники
Чудової осінньої пори в Дубенський ліцей 2 завітали майбутні першокласники
Зустріла малюків чарівниця Осінь, яка підготувала для них цікаві завдання та сюрпризи. Діти залюбки розфарбовували малюнки, фантазували з цеглинками лего, грали в інтерактивні ігри. За старанність, активність, завзятість діти отримували від осені подаруночки. Зустріч подарувала всім корисні знання та позитивні емоції.
15:43 07.11.2023 +фото 102
Докладніше

Планета толерантності
Планета толерантності
Тиждень толерантності стартував - синім кольором. Улюблений колір у світі - синій. У природі синій – це барва неба, моря, а також деяких дорогоцінних каменів і мінералів. Синій налаштовує на сон але водночас стимулює роботу мозку, приносить заспокоєння і надихає.
08:21 07.11.2023 +фото 87
Докладніше

Директор

Головко Любов Романівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для випускників
Енергоефективність та енергозбереження
Замовлення підручників
Всеукраїнська школа онлайн
Важливо!
Пошук