Новини | Новини за лютий 2023 року:
Рік повномаштабної війни
Рік повномаштабної війни
24 лютого 2022 року. У цей день рік тому почалася повномасштабна війна. Насправді всі знають, що війна йде вже дев’ять років. Цей рік був дійсно важким для українців. Шкода, що всім нам довелося через це проходити. Сьогодні вже 2023 рік. Ми стали дорослішими, стійкішими та впевнилися, які ми сильні. Ми всі вдячні ЗСУ. Ви тримаєте на своїх плечах небо, ви бороните наш водний простір, ви відвойовуєте окуповані ворогом землі України, ви допомагаєте людям міст і сіл, які звільнили, продуктами, медикаментами та усім чим можете. Вашій стійкості, бойовому духові, вірі, професіоналізму та людяності, без перебільшення, заздрить весь світ. Швидшої перемоги всім нам! А всім тим, хто віддав своє життя за нашу волю та свободу – вічна пам’ять та низький уклін!
15:24 21.02.2023 +відео 102
Докладніше

Міжнародний день рідної мови
Міжнародний день рідної мови
Це свято відзначає уся наша держава. Цивілізоване суспільство не може існувати без мови – засобу спілкування між людьми, засобу вираження думки і передачі досвіду сучасникам і наступним поколінням. Сьогодні ми є свідками відродження української мови. Вона заграла усіма барвами мелодійного українського слова в освітніх закладах, на вулицях міст і сіл України. Люблячи і вивчаючи рідну мову, ми виявляємо свідоме бажання бути гідними громадянами своєї держави.
14:23 21.02.2023 +фото 95
Докладніше

День пам’яті Героїв Небесної Сотні
День пам’яті Героїв Небесної Сотні
День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щороку 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року. Саме в цей день дев'ять років тому під час Революції Гідності протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнув свого апогею. Ніколи не зітруться у пам’яті події зими 2014 року, вони перевернули свідомість багатьох людей, показали, що українці – нація, гідна кращого майбутнього.
15:30 20.02.2023 +фото 80
Докладніше

  Здобувачі освіти нашого ліцею  тестували освітню гру з протидії насильству "КРОК", що впроваджується ГО  "ЕТ СЕТЕРА"
Здобувачі освіти нашого ліцею тестували освітню гру з протидії насильству "КРОК", що впроваджується ГО "ЕТ СЕТЕРА"
Інтерактивна гра "КРОК" демо-версія прийняття складних рішень. У цій грі моделюються ситуації, з якими можуть зустрітися здобувачі освіти. Граючи, учні навчаються розпізнавати потенційно небезпечні ситуації та матимуть алгоритм дій у випадку проявів насильства. В основу гри закладено метод казкотерапії.
15:03 20.02.2023 +фото 96
Докладніше

День єднання України
День єднання України
Акцію створив президент Володимир Зеленський 2022 року. 16 лютого в Україні відзначають День єднання. Це молоде свято, воно було засноване лише торік, указом Президента Володимира Зеленського. Головна мета цього дня — показати єдність українського народу на тлі військової загрози.
13:06 16.02.2023 +фото 75
Докладніше

Музей культури і туризму
Музей культури і туризму
Екскурсія - чудова можливість дізнатись багато нового та цікавого про місто, в якому ми живемо. Це та подія, яка пізніше згадується все життя. Тож учні 7-А класу пізнали красу та багатогранну душу нашого славного міста, де тисячі історій і легенд переплелися воєдино, відвідали екскурсію по будинку контрактів і відчули себе частинкою історичного міста Дубно.
09:23 15.02.2023 +фото 83
Докладніше

Валентинки для військових
Валентинки для військових
Таку акцію організували здобувачі освіти нашого ліцею. Присвячене дійство до дня Святого Валентина. Дітлахи робили валентинки і писали побажання для військових, на додачу приносили різноманітні смаколики. Валентинки передано волонтерам. Далі сердечка з побажаннями та солодощі відправлять на передову для українських військових.
09:05 15.02.2023 +фото 69
Докладніше

День Святого Валентина
День Святого Валентина
14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. У цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Рано-ранесенько почала працювати святкова пошта, адже «Скринька кохання» була переповнена валентинками.
08:58 15.02.2023 +фото 80
Докладніше

ПОРУЧ
ПОРУЧ
Відновлення через спорт – новий напрямок спільного проєкту МОН і ЮНІСЕФ – ПОРУЧ, який має на меті забезпечити психосоціальну допомогу дітям, молоді та сім’ям, які постраждали від війни. ПОРУЧ передбачає роботу груп психологічної підтримки, арт-терапію, майстер-класи, розвиток здорового харчування та спортивні заняття. Спортивну складову проєкту реалізують благодійний фонд «Розвиток футболу України» у партнерстві з Українською асоціацією футболу та за підтримки Дитячого фонду УЄФА.
14:39 08.02.2023 +фото 76
Докладніше

Всесвітній день читання вголос
Всесвітній день читання вголос
Першу середу лютого світ відзначає цікаве й доволі молоде свято – Всесвітній день читання вголос. Мета цієї події заохотити молоде покоління, до читання книг, спілкування та обговорення прочитаного. Читаючи більше книжок, діти отримують шанс відкрити для себе нові ідеї та цілі світи, про існування яких вони навіть не здогадувалися.
13:05 02.02.2023 +фото 187
Докладніше

Безпека дітей в Інтернеті
Безпека дітей в Інтернеті
Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.
11:55 02.02.2023 +фото 79
Докладніше

А до нас приїхав цирк!
А до нас приїхав цирк!
Здобувачі освіти 1-4 класів переглянули цирково-розважальну програму «Сміймося разом» цирку з м. Вінниці. У програмі були представлені різноманітні циркові номери. Найцікавішими були клоуни. Артисти пропонували охочим випробувати свої уміння. Учні взяли активну участь у перегляді програми. Всім було весело і цікаво.
13:42 01.02.2023 +фото 72
Докладніше

Директор

Головко Любов Романівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для випускників
Енергоефективність та енергозбереження
Замовлення підручників
Всеукраїнська школа онлайн
Важливо!
Пошук