Новини | Новини за вересень 2022 року:
"Наша мрія - Мир!"
"Наша мрія - Мир!"
Щорічно 25 вересня у всьому світі відзначають Всесвітній день мрії. Ініціатором його створення є всесвітньо визнаний спікер, педагог і стратег по трансформації – Озіома Егвуонву. Його головною метою є – допомогти кожному з нас здійснити свої мрії. Захід "Наша мрія - Мир!" пройшов у 5-х класах, на якому діти мріяли, ділилися своїми мріями і узгодили спільну мрію для усіх українців.
14:45 28.09.2022 +фото 113
Докладніше

« Солом’яний бичок »
« Солом’яний бичок »
В основі вистави покладена однойменна класична українська народна казка. Фантастична історія про перші кроки Солом’яного Бичка, виготовленого добрими дбайливими руками самотніх Діда і Баби, стала основою для сучасної захоплюючої лялькової вистави. У Бичка дивовижна якість — перетворювати Ведмедя, Вовка і Лисицю з їх хижацькими якостями у добрих друзів. Вся вистава розігрувалася акторами-лялькарями, що надало видовищу особливого шарму. Тому вистава «Солом’яний бичок» стала справжнім театральним святом для учнів нашого ліцею, яке було веселим і цікавим.
11:48 26.09.2022 +фото 177
Докладніше

 «Зорі народжуються на землі»
«Зорі народжуються на землі»
До збірки, ввійшли кращі роботи творчої молоді та вихованців підліткових клубів. Талановитим письменникам, авторам, художникам Дубенського ліцею №2 були вручені примірники альманаху «Зорі народжуються на землі».
13:07 22.09.2022 +фото 118
Докладніше

«Оберіг для воїна ЗСУ»
«Оберіг для воїна ЗСУ»
Учні ліцею виготовили обереги, які найближчим часом передадуть воїнам ЗСУ. Підібрали матеріали та виготовили браслети у кольорах національного прапору та янголів-охоронців, ляльок мотанок, які будуть оберігати наших захисників на передовій. Учні креативно, завзято та із захопленням працювали над створенням оберегів, що будуть зігрівати душі наших воїнів та нагадувати про підтримку. З вірою в Україну! Слава воїнам ЗСУ!
11:38 22.09.2022 +фото 215
Докладніше

Молитва за Україну
Молитва за Україну
Всесильний Господи, почуй молитви дітей Твоїх, споглянь в час важких випробувань на державу нашу – Україну.
11:26 22.09.2022 +відео 125
Докладніше

« Мир – головна цінність для кожної людини»
« Мир – головна цінність для кожної людини»
До Міжнародного дня миру, що відзначається 21 вересня, психолог Стельмащук Т.А. провела заняття з елементами тренінгу « Будуємо мир навколо себе». Метою якого є розширити знання про поняття миру у молодших школярів, формування понять дружба, взаємодопомога. Виховання доброзичливого ставлення один до одного. Формування психологічної стійкості у дітей, позитивного мислення, віри в себе та свої сили.
14:01 21.09.2022 +фото 129
Докладніше

День миру 2022
День миру 2022
Цінність світу пізнається в сумні часи війни. Зміцнення ідеалів миру і безпеки, припинення воєн і конфліктів стає головним пріоритетом в 21 столітті на національному та міжнародному рівні.
13:50 21.09.2022 +фото +відео 161
Докладніше

«Обережно: небезпека!»
«Обережно: небезпека!»
Зараз триває повномасштабна війна проти вторгнення російського агресора, ситуація в країні є дуже стресовою – як ніколи підвищується роль знань з безпеки в надзвичайних ситуаціях, адже безпека під час війни починається з обізнаності. Щоб пригадати учасникам освітнього процесу, що таке безпека, учнівське самоврядування відзняло інформативне відео для підняття рівня знань з питань безпечної життєдіяльності в умовах воєнного і невоєнного стану.
14:44 14.09.2022 +відео 155
Докладніше

Укриття ожило!
Укриття ожило!
Учні Дубенського ліцею №2 розмалювали шкільне укриття. Стіни приміщення прикрасили патріотичними малюнками. Школярі намалювали щасливих дітей, червоні маки, патріотичні символи та гасла. Тут можна побачити і пса Патрона, і героїв мультфільмів. Використовували учні яскраві кольори –сині, жовті, червоні, оранжеві. Вони надають оптимізму та віри, а ще – заспокоюють. Укриття ожило: стіни прикрасили яскраві малюнки. Вони залишатимуться як мистецька пам'ятка про трагічний час нашої історії, як символ єдності українців та віри в успішне майбутнє нашої держави.
13:32 14.09.2022 +фото 122
Докладніше

Інструктаж з правил поведінки в укритті
Інструктаж з правил поведінки в укритті
Сьогодні, коли ми живемо у стані війни, тисячі людей по всій Україні змушені ховатися в укриттях, аби зберегти свої життя та життя своїх рідних і близьких. Під час тривоги необхідно пам'ятати правила поведінки під час перебування в укриттях. Цікавий флешмоб був організований учнівським самоврядуванням УРЛ для дітей 1-4 класів.
09:45 12.09.2022 +фото 114
Докладніше

Директор

Головко Любов Романівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для випускників
Енергоефективність та енергозбереження
Замовлення підручників
Всеукраїнська школа онлайн
Важливо!
Пошук