Новини | Новини за грудень 2021 року:
Привітання з прийдешніми новорічними святами!
Привітання з прийдешніми новорічними святами!
Попереду Новий рік Тигра, що допоможе кожному рухатися швидше до своїх мрій, пробудить оптимізм і цілеспрямованість, є опорою тим, хто вміє любити і досягати бажаних висот.
13:01 30.12.2021 +фото 132
Докладніше

Нагородження переможців ІІ (районного) етапу предметних олімпіад
Нагородження переможців ІІ (районного) етапу предметних олімпіад
Вітаємо переможців та призерів предметних олімпіад
02:29 30.12.2021 +фото 142
Докладніше

"Таємний Санта" завітав у 9-Г клас
"Таємний Санта" завітав у 9-Г клас
Напередодні Новорічних та Різдвяних свят до учнів 9-Г нашого ліцею завітав Таємний Санта! Діти переодягнулися в тематичні костюми подарувавши чудовий настрій собі та оточуючим.
10:16 29.12.2021 +фото 156
Докладніше

Вітання зі святами учнів початкових класів, які потребують особливого піклування
Вітання зі святами учнів початкових класів, які потребують особливого піклування
Депутати Дубенської міської ради від партії "Батьківщина" Наталія Іваницька і Олена Олійник привітали учнів початкових класів, які потребують особливого піклування з Новорічними святами.
08:51 29.12.2021 +фото 135
Докладніше

Новорічний флешмоб
Новорічний флешмоб
До Нового року залишилося 3 дні: у всіх передсвятковий настрій, всі готуються до зустрічі Блакитного Водяного Тигра. Учні 11 класу вітали усіх ліцеїстів з новорічними святами. Пантера, Тигр, Бик, Дід Мороз і Снігурка провели незабутній флешмоб. Гамір, веселий настрій і новорічні посмішки, – все це супроводжувало здобувачів освіти під час флешмобу у кожному класі. Побажання, привітання, гадання та весела музика не давали нудьгувати і подарували новорічний настрій на майбутні свята.
15:37 28.12.2021 +фото 161
Докладніше

«Трансформери» Вінницький театр ляльок «Золотий ключик»
«Трансформери» Вінницький театр ляльок «Золотий ключик»
Пізнавальне, захоплююче по сюжету, насичене інтерактивне шоу «Трансформери» Вінницького театру ляльок «Золотий ключик» з перших хвилин захопило увагу глядачів. Для легкості сприйняття вся інформація в шоу подавалася в ігровому, гумористичному стилі, візуально доповнена великим екраном у вигляді вулиці міста. Знайомство з трансформером Бамблбі залишило незабутні враження у дітей.
14:01 28.12.2021 +фото 140
Докладніше

"Таємний Санта"
"Таємний Санта"
"Таємний Санта" побував у 3-Б класі. До класу ця традиція прийшла не так і давно. Призначився час і місце вручення подарунків. Всі приготовлені подарунки, з зазначеними іменами, поклали на стіл. Для того, щоб усі були щасливими, багато зусиль не потребується, головне бажання і віра. Адже робити добро - це найсвітліша справа життя. Давайте творити добро разом!!!
09:11 28.12.2021 +фото 133
Докладніше

ПІЖАМНА ВЕЧІРКА ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ
ПІЖАМНА ВЕЧІРКА ДО ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ
В серці кожної дитини живуть мрії, тож всі діти чекають, що їх мрії здійсняться. 17 грудня в Дубенському ліцеї №2 відбулася Піжамна вечірка до Дня Святого Миколая. У дійстві брали участь чарівні герої та звичайні діти, які подолали Лінь і дочекалися Миколая. Усі класи початкової школи побували на святі, вони не тільки отримали казкові подарунки, а й веселий настрій, адже вони танцювали, спостерігали чудову виставу. До цього свята учні готувалися заздалегідь: вчили пісні та привітання. Адже всі ми знаємо, що Миколай любить чемних, ввічливих, вихованих, старанних діток і саме таким приносить подарунки. Окрасою свята став прихід Святого Миколая, якого з нетерпінням чекали всі діти. І, звичайно, він прийшов не з пустими руками. Миколай приніс солодощі для дітвори та побажав їм бути здоровими, добрими, терплячими і чекати його на наступний рік.
15:21 17.12.2021 +фото 138
Докладніше

 Лист святому Миколаю
Лист святому Миколаю
Завдяки не байдужим людям, які приєдналися до акції Всеукраїнської благодійної організації "Дарунок" Ювенальна поліція Дубенського РВП реалізувала мрії більше 40 діток, які потребують додаткової уваги. Щиро дякуємо Юлії Пасічник, що допомогла втілити дитячі мрії!
14:27 16.12.2021 +фото 134
Докладніше

«Права неповнолітніх при затриманні працівниками поліції»
«Права неповнолітніх при затриманні працівниками поліції»
В рамках Всеукраїнського тижня права для учнів 10 класів соціальним педагогом була організована зустріч з представником Дубенського бюро безоплатної правової допомоги Андріюком А.В. Працівниками бюро було проведено заняття на тему «Права неповнолітніх при затриманні працівниками поліції».
09:23 16.12.2021 +фото 126
Докладніше

День святого Андрія
День святого Андрія
Одним із свят, яке завжди відзначали наші діди та прадіди, був День святого Андрія. Учні 4-А класу вирішили не порушувати хорошу українську традицію, а ненадовго повернутися в минуле. І влаштували справжнє свято – Андріївські вечорниці. Організувала театралізоване дійство їх класний керівник Надія Олексіївна. На свято завітали учні та вчителі школи. На початку ведучі закликали всіх на свято, розповіли про його християнську основу. Усі присутні змогли поринути в атмосферу українського гуляння. Серед головних персонажів вечорниць були господиня та господар. У гості до них завітали дівчата та парубки, а потім і знаменита ворожка, що наворожила усім щасливої долі. Усі гості пригощалися смачними варениками і співали веселі пісні.
14:18 14.12.2021 +фото 146
Докладніше

Свято Андрія Первозванного
Свято Андрія Первозванного
Свято Андрія Первозванного вважається найбільшим передноворічним святом, яке відзначається 13 грудня. Андріївські вечорниці – одна з найцікавіших українських традицій, що крізь віки дійшла до нашого часу. Андріївські вечорниці супроводжувалися веселими співами, довгими дівочими посиденьками, знайомствами і заграваннями молоді. Для 10- тих класів це свято вже стало традиційним. Щороку учні відтворюють обряди проведення українських вечорниць, сповнені веселощів та жартів, ворожіння. Гості свята побачили справжнє українське дійство. Хлопці та дівчата жартували, співали, ворожили та пригощали гостей смачними варениками.
14:12 14.12.2021 +фото 145
Докладніше

Майстер- клас «Укуле́ле»
Майстер- клас «Укуле́ле»
Гавайська гітара (укулеле) – це чотири струнний поліфонічний музичний інструмент з дев’ятнадцятого століття. Назва укулеле походить саме з гавайської мови і є комбінацією слів: ‚uku (блоха) і lele (стрибок). Нині, завдяки своєму неповторному теплому тону, його часто використовують музиканти, які представляють різні жанри музики. На укулеле грали, серед інших Мерілін Монро та Елвіс Преслі. «Безсумнівною перевагою навчання гри на гавайській гітарі є швидкі перші результати. Для адептів відтворення інструменту укулеле є більш доступним, ніж гітара, завдяки меншій кількості струн та їх менших натяг, що значно полегшує навчання чистих звуків та вивчення акордів» - стверджує Степаненко Мар’яна учениця 8-Б. Під час майстер-класу, який проводила Мар’яна учасники дізналися як: правильно тримати і налаштовувати інструмент, грати перші пісні з табулатур, писати свої власні пісні.
09:15 13.12.2021 +фото 134
Докладніше

Всеукраїнський тиждень права
Всеукраїнський тиждень права
З 6 по 10 грудня у Дубенському ліцеї №2 проводився Всеукраїнський тиждень права, мета якого ‒ підвищення ролі правової освіти серед школярів, виховання поваги до закону і прав людини. Протягом кількох днів учителем права Бондарчук М. М. були проведені цікаві і змістовні заходи: коробочка «Мої права», всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини для учнів 5-11 класів. У шкільній бібліотеці була організована виставка «Правова література». Педагогами створено пам’ятку для учнів «Права людини». Подібні заходи підвищують зацікавленість учнів у вивченні правознавства, розширюють правові знання учнів, формують уміння співвідносити норми моралі та права, застосовувати правові знання в повсякденному житті.
09:05 13.12.2021 +фото 135
Докладніше

«16 днів проти насильства»
«16 днів проти насильства»
В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», 10 грудня відзначають Міжнародний день прав людини, практичним психологом у Дубенському ліцеї №2 для учнів проведено тренінг « Правовий світ дитини», метою якого є формувати знання учнів про права дитини, поняття про взаємозв’язок прав та обов’язків,уявлення про захист прав дитини в Україні,розвивати навички роботи в групах,виховувати повагу до прав людини,взаємоповагу. Учні ознайомилися з Конвенцією ООН про права дитини,виконували арт-терапевтичні вправи.
13:04 08.12.2021 +фото 139
Докладніше

Флешмоб “Берегине моя, українська хустко!”
Флешмоб “Берегине моя, українська хустко!”
Приурочено до Всесвітнього Дня української хустки, що відзначається 7 грудня. Українське жіноцтво об`єднується заради шани українських традицій, як генетичних скарбів нашого народу учениці та педагогині Дубенського ліцею №2 створили неймовірні образи, які наповнили яскравими барвами сьогоднішній день. Трішки історії. Відзначати День української хустки запропонувала активістка та депутатка Вінницької облради Людмила Станіславенко. Ідею підтримали громадські активісти в Україні та в усьому світі. Зокрема, 2019 року свято відзначалося в США, Іспанії, Канаді, Латвії, Португалії, Казахстані, Йорданії, Індії.
15:12 07.12.2021 +фото 149
Докладніше

"Релігія і наука. Біоетика, як спосіб вирішення кофлікту"
"Релігія і наука. Біоетика, як спосіб вирішення кофлікту"
Цікавий майстер-клас проведено ученицею Степановською Юлією 10-Г клас з теми "Релігія і наука. Біоетика, як спосіб вирішення кофлікту". Термін «біоетика» ввів у 1927 Фріц Ягр у статті «Біоетичний імператив», як поняття про моральні засади використання лабораторних тварин і рослин. Сучасне уявлення про біоетику розробив у 1971 році американський біохімік Ван Ренсселер Поттер з метою виокремлення вчення про моральність людської поведінки з позиції біологічно-медичної галузі та інших соціально-орієнтованих наук про життя.Подальший розвиток біоетики пов'язаний з ім'ям голландського лікаря Андре Хеллегерса. Для нього характерний розгляд біоетики як простору діалогу між медициною і філософією. Розуміння біоетики в його концепції як дисципліни, покликаної синтезувати медичні та етичні знання, отримало більше поширення і приходить на зміну поттерівському розумінню. Вікіпедія
16:10 03.12.2021 +фото 148
Докладніше

Міжнародний день боротьби за скасування рабства
Міжнародний день боротьби за скасування рабства
Щороку 2 грудня відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. Метою цього дня є викорінення таких сучасних форм рабства, як торгівля людьми, найгірші форми використання дитячої праці. З метою підвищення обізнаності старшокласників про причини торгівлі людьми, шляхи потрапляння в рабство соціальним педагогом було проведено профілактичний захід щодо протидії торгівлі людьми «Життя на продаж» у 11-х класах.
15:45 03.12.2021 +фото 146
Докладніше

Майстер-клас з гри на саксофоні
Майстер-клас з гри на саксофоні
Саксофон - він як гіпнотизер, посилає в мозок імпульс, а потім поселяється в душі назавжди! Це ідеальний інструмент для імпровізацій з цікавим звучанням, співучим тембром і великою технічною рухливістю. Даруючи гру на саксофоні, даруєш мрію, старт до нових відчуттів, умінь і корисних звичок. Майстер-клас допоміг втілити мрію багатьох в реальність. Учениця 6 - А Глорія Росс попрацювала над розвитком та постановкою звукового апарату з бажаючими, постановкою дихання, познайомила з різними прийомами гри на саксофоні і зіграла чудові мелодії.
11:44 02.12.2021 +фото 146
Докладніше

День боротьби зі СНІДом
День боротьби зі СНІДом
Щороку, 1 грудня вся планета відзначає день боротьби зі СНІДом. Щоб максимально убезпечити своїх близьких від СНІДу, необхідно своєчасно знайомити їх з відповідною інформацією. Саме з цією метою соціальним педагогом було проведено тематичну лекцію у 6-Б класі
15:42 01.12.2021 +фото 139
Докладніше

Директор

Головко Любов Романівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для випускників
Енергоефективність та енергозбереження
Замовлення підручників
Всеукраїнська школа онлайн
Важливо!
Пошук