Новини | Новини за червень 2023 року:
ЩО РОБИТИ У ВИПАДКУ РАДІАЦІЙНОЇ АВАРІЇ?
ЩО РОБИТИ У ВИПАДКУ РАДІАЦІЙНОЇ АВАРІЇ?
В умовах війни важливо розуміти алгоритм дій у разі різних надзвичайних ситуацій.
08:46 27.06.2023 +фото 77
Докладніше

Випускний - 2023
Випускний - 2023
У теплій, родинній атмосфері, дотримуючись всіх заходів безпеки, відбулося урочисте свято «Випускний – 2023». Ось і настав час прощання із ліцеєм. Попереду незвідана даль… Кожен випуск залишає слід в історії нашого закладу. Цьогорічні випускники будуть не тільки в нашій пам’яті, а й історії України. Ситуація, яка склалася в країні у зв’язку з війною, внесла багато корективів в наші життєві плани, а особливо в плани тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. Дякуючи ЗСУ свято вручення свідоцтв відбулося.
14:20 26.06.2023 +фото 90
Докладніше

Вручення свідоцтв для учнів 9-х класів
Вручення свідоцтв для учнів 9-х класів
Це символ подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до старшої школи, а для випускників цей день особливо радісний і пам'ятний. Дорогі випускники! Адміністрація та педагогічний колектив школи щиро вітають вас з довгоочікуваним святом отримання свідоцтва про базову середню освіту. Ви – наша гордість! Бажаємо кожному з вас впевненості у собі, у своїх силах, непохитно вірити в свій успіх, у свою велику мету, в свою щасливу долю! Злагоди вам, миру та добробуту!
15:16 20.06.2023 +фото 90
Докладніше

"MRIYA"
На даний час Департамент кіберполіції Національної поліції України спрямовує зусилля щодо протидії російської агресії в мережі "Інтернет, зокрема, створено платформу "MRIYA", яка спрямована на протидію фейковим ресурсам. На сьогодні даний проєкт являється найбільшою спільнотою, яка успішно блокує та протидіє російській агресії в мережі "Інтернет".
15:15 20.06.2023 73
Докладніше

Відвідали "Волонтерку на Конторській"
Відвідали "Волонтерку на Конторській"
В останній день навчання, 02.06 після свята останнього дзвоника учні 9 -х класів разом вз батьками відвідали "Волонтерку на Конторській". Там вони дізналися багато цікавого і нового щодо волонтерської діяльності що стосується війни в Україні. Для потреб ЗСУ вони зібрали і передали кошти в сумі 8578 грн. Було замовлено рулон тканини (5040 грн) для плетіння сіток, а на решту куплять саму сітку га основу під плетіння. Дякуємо усім, хто долучився до збору коштів, а особливо мамі Смаглюк Оксані за організацію збору. Віримо в перемогу. І робимо все можливе, щоб цей день. Скоріше настав.
11:54 08.06.2023 +фото 83
Докладніше

Останній дзвоник
Останній дзвоник
"Останній дзвоник" - це особливий момент, коли відзначається завершення навчального процесу і початок літніх канікул. Ось і прийшов той час, на який всі ви так довго чекали. Пролунав останній дзвоник. Малечі він сповістив про те, що настала чудова пора - літні канікули. Для випускників цей останній дзвоник сумний, тому що він сповістив про розставання з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя. Допоможи нам Боже в цей вирішальний час,щоб промінчик нашої надії непогас! Бо ми майбутнє нашої країни! Ми подолаєм труднощі й поможем батьківщині,щоб жити вічно й квітнуть Україні!
10:48 06.06.2023 +фото 93
Докладніше

Директор

Головко Любов Романівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для випускників
Енергоефективність та енергозбереження
Замовлення підручників
Всеукраїнська школа онлайн
Важливо!
Пошук