"MRIYA"

Поділитися новиною:

"MRIYA"

На даний час Департамент кіберполіції Національної поліції України спрямовує зусилля щодо протидії російської агресії в мережі "Інтернет, зокрема, створено платформу "MRIYA", яка спрямована на протидію фейковим ресурсам. На сьогодні даний проєкт являється найбільшою спільнотою, яка успішно блокує та протидіє російській агресії в мережі "Інтернет".

Також у проекті є офіційний сайт https://mriya.social, та декілька окремих ініціатив, а саме:

https://t.me/stoprussiachannel (основний телеграм-канал, де здійснюються комунікація з підписниками, поради та тренінги з кібергігієни і просвіта населення щодо інформаційної гігієни, а також надання завдань для блокування;

@stopdrugsbot (бот для збору нових посилань на ворожі ресурси, а також автоматизованої взаємодії з користувачами);

StopFraud (бот по пошуку шахрая за номером телефону, банківської Картки та рахунком IBAN, повідомлення про шахрайство, найактуальніші схеми шахрайства та протидія з ними);

Гра «Котяцький драйв» для підняття морального духу громадян та допомога ЗСУ, інформування та залучення населення до співпраці в інформаційній протидії ворогу рф.

Враховуючи вищевикладене, керуючись вищевказаними нормами Закону України «Про Національну поліцію», Постановою Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2015 року № 831 «Про утворення територіального органу Національної поліції», підпунктом 2 пункту 6 Положення «Про Національну поліцію» (затвердженого постановою КМУ від 28 жовтня 2015 року № 877), з метою захисту інтересів держави, просимо Вас розмістити на веб-ресурсах та соціальних мережах (офіційному веб-сайті, Facebook, Instagram, Telegram) Дубенського ліцею №2 інформацію про проект «MRIYA» для об'єднання небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.

Одночасно просимо Вас, повідомити на електронну адресу vitalii.marchak@cyberpolice.gov.ua про розміщення проекту «MRIYA» на веб- ресурсах та соціальних мережах (офіційному веб-сайті, Facebook, Instagram. Telegram), із вказанням посиланням.

Web-адреса: dubnolyceum2.softbi.info/news/id/1064 | Переглядів: 94Дата публікації: 15:15 20.06.2023
Директор

Головко Любов Романівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для випускників
Енергоефективність та енергозбереження
Замовлення підручників
Всеукраїнська школа онлайн
Важливо!
Пошук