Зустріч з волонтеркою Ганною БУТ
Зустріч з волонтеркою Ганною БУТ

Поділитися новиною:

Зустріч з волонтеркою Ганною БУТ

Хочемо подякувати кожному за вашу турботу, за небайдужість, розуміння, підтримку та надану матеріальну допомогу українським воїнам, особистий внесок у перемогу та зміцнення Збройних сил України!


Пишаюсь я козацьким духом,
Незламним, сильним та міцним,
Потужним волонтерським рухом,
Та як народ наш – вольовим, -
такими теплими словами зустрічали у закладі гостей з нагоди Міжнародного дня волонтера, щоб висловити щиру вдячність усім тим, хто віддає себе шляхетній, самовідданій і безкорисливій справі та допомагає людям.
Адже бути волонтером - це покликання душі.
Саме такою волонтеркою є Ганна Бут - учителька, лауреатка відзнаки «Національна легенда України» та премії Global Teacher Prize Ukraine, викладачка загальноосвітніх дисциплін у Мелітопольському професійному аграрному ліцеї. Пані Ганна розповіла дев'ятикласникам, що волонтери – це рушійна сила нашого суспільства. Вони проводять без перебільшення колосальну роботу – збирають гроші по всьому світу, везуть на передову усе починаючи зі шкарпеток і закінчуючи сучасними приладами, амуніцією, знаходять необхідні ліки, плетуть маскувальні сітки, готують борщові набори, ліплять вареники тощо. Неможливо перерахувати все, що сьогодні роблять волонтери. І роблять це з відкритою душею та щирим серцем жертвуючи усім: часом, грішми, часто здоров’ям і життям.
 

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Web-адреса: dubnolyceum2.softbi.info/news/id/1209 | Переглядів: 131Дата публікації: 12:07 05.12.2023
Директор

Головко Любов Романівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для випускників
Енергоефективність та енергозбереження
Замовлення підручників
Всеукраїнська школа онлайн
Важливо!
Пошук