Дистанційне навчання
Дистанційне навчання

Поділитися новиною:

Дистанційне навчання

Шановні батьки та учні!!! З 14 березня відновлюємо дистанційне навчання школярів. На жаль, через війну в Україні відновити звичайне навчання у школах зараз не зможемо, але діти мають здобувати освіту. Онлайн-уроки будуть проводитись відповідно до розкладу занять за допомогою платформи Google Meet та Zoom, початок занять о 09.00.

Для дотримання інформаційної гігієни, недопущення денацифікації, доступу до навчальних занять сторонніх осіб, запобігання інформаційних диверсій та у зв’язку з публічністю сайту ліцею дані про посилання на урок на платформах Google Meet, Zoom, Google Classroom та інших, як і раніше, учні 5-11 класів отримуватимуть від учителів-предметників або класних керівників.
     Тривалість навчальних занять, визначена Законом “Про повну загальну середню освіту", зберігається: 35 хвилин для 1 класу, 40 хвилин для 2-4 класів, 45 хвилин для 5-12 класів. Обмежується лише час безперервної роботи з комп’ютером для уникнення ризиків для здоров’я. Для учнів для учнів 1 класу – не більше 10 хвилин; для учнів 2-4 класів – не більше 15 хвилин, 5-7 кл. не більше 20 хв., для учнів 8-9 – 20-25 хв., для учнів 10-11 кл. на першій годині занять до 30 хв., на другій годині занять – 20 хв. При здвоєних навчальних заняттях для учнів 10-11 кл. – не більше 25-30 хв. на першому навчальному занятті та не більше 15-20 хв. на другому навчальному занятті. Решта часу вчитель організовує роботу в асинхронному режимі, тобто офлайн, без комп’ютера. Учні можуть виконувати вправи у робочому зошиті, працювати з текстом і завданнями у підручнику, виконувати творчі завдання тощо. Також наприкінці заняття вчитель може повернутися до режиму відеоконференції (для обговорення виконаних завдань, рефлексії, роботи з електронною освітньою платформою тощо).

Приєднані документи:

Розклад 1-4 класи Розклад 5-11 класи
Web-адреса: dubnolyceum2.softbi.info/news/id/521 | Переглядів: 251Дата публікації: 18:53 10.03.2022
Директор

Головко Любов Романівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для випускників
Енергоефективність та енергозбереження
Замовлення підручників
Всеукраїнська школа онлайн
Важливо!
Пошук