Підсумки роботи Дубенського ліцею №2
Підсумки роботи Дубенського  ліцею №2

Поділитися новиною:

Підсумки роботи Дубенського ліцею №2

30 серпня 2022 року у ліцей відбулося спільне засідання педагогічної ради та батьківської громадськості на тему "Підсумки роботи Дубенського ліцею №2 за 2021-2022 навчальний рік та пріоритетні шляхи в створенні моделі якісної школи, як чинник розвитку навчального закладу в умовах розбудови Нової української школи".

 З доповіддю виступила директор ліцею Любов Головко,  яка сформувала основні маршрути розвитку ліцею протягом 2022-2023 навчального року з питання мотивації та підвищення професійної майстерності педагогів та надання якісних освітніх послуг здобувачам освіти,  а також зупинилася на сучасних методах підвищення внутрішньої мотивації здобувачів освіти до навчальної діяльності через новітні підходи до формування інтелектуальної сфери в інформаційному просторі.
 Заступник директора Оксана Савчук підвела підсумки моніторингових досліджень освітньої діяльності закладу враховуючи рівень навченості здобувачів освіти та ознайомила з пріоритетними завданнями ліцею: формування багатовимірного освітнього простору для здобувачів освіти, орієнтованого на автономію, академічну свободу і всебічний розвиток особистості крізь призму реалізації освітніх програм. 
 Заступник директора Інга Рачинська приділили увагу ролі та пріоритетним завданням методичної роботи в ліцеї,  якості результатів атестації педагогів, участі у фахових конкурсах, проєктах, актуальності фахових родзинок та модернізації освітнього середовища.
 Заступник директора Ольга Кощук ознайомила з пріоритетними завданнями у виховній роботі та соціальній,  створенні умов для самореалізації особистості відповідно до її здібностей, суспільних та власних інтересів.
 За підсумками освітньої діяльності закладу 2021-2022 навчальному році враховуючи внутрішню систему забезпечення якості освітньої діяльності роботу закладу оцінено на «відмінно».

 

Альбом: Підсумки роботи Дубенського  ліцею №2
Альбом: Підсумки роботи Дубенського  ліцею №2
Альбом: Підсумки роботи Дубенського  ліцею №2
Альбом: Підсумки роботи Дубенського  ліцею №2
Web-адреса: dubnolyceum2.softbi.info/news/id/630 | Переглядів: 155Дата публікації: 16:08 30.08.2022
Директор

Головко Любов Романівна

Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для випускників
Енергоефективність та енергозбереження
Замовлення підручників
Всеукраїнська школа онлайн
Важливо!
Пошук